anttihalonen Ainainen yrittäjä, ei koskaan maalissa

Marionetti Barroso Goldman Sachsin palvelukseen

  • Marionetti Barroso Goldman Sachsin palvelukseen

EU:n entinen ja pitkäaikainen puheenjohtaja Jose Manuel Barroso on siirtynyt todellisen isäntänsä palvelukseen Goldman Sachsille. Tämä vain osaltansa vahvistaa, että EU:n ylin johto näyttää olevan liikepankkien marionetteja, joiden tehtävä on orkestroida ja pelotella yhä uusia bailoutteja euroopan pankeille. Pankit saavat rellestää ilman riskiä ja seuraamuksia kuin siat karsinassa tietäen, että Hyvät Veljet EU:ssa kyllä järjestävät työtätekeviltä veronmaksajilta rahat pahan päivän sattuessa.

Tälläkin hetkellä kuuluu EU:n ytimestä pahaenteistä kohinaa, joka ennakoi taas uuden bailout-paketin esittelyä. Mielenkiintoista nähdä millä verukkeella tämä pelotellaan läpi. Syttyy vähintään maailmansota ellei peräti koko planeetan olemassaolo ole uhattuna. Varaudu sinä tyhmä veronmaksaja, joka vieläpä julkeat kyseenalaistaa EU:n kauneutta, järkevyyttä ja kaikenkattavaa ihanuutta! Sinä kelvoton moukka et ymmärrä olla solidaarinen ja välttelet vastuunkantoa.

Mutta onneksi edes jossain nauru helkkää, sikarit tupruaa ja samppanjapullot auki poksuu. Kiva, että edes joillain on kivaa!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän marttiissakainen kuva
Martti Issakainen

Keisarin uudet vaatteet eivät näy käytössä kuluvan.

Käyttäjän TimoTarus kuva
Timo Tarus

Vanhalle kommarillehan toi pesti sopii täydellisesti, riistokapitalistit ja kommarit on pohjimmiltaan niin samankaltaisia..

Goldman Sachsin bankstereitahan se Draghikin on, junailivat Kreikan petoksella "taakanjakoprojektiin" mukaan ja nyt Barroso junailee Italian Draghin myötävaikutuksella samanlaiseen "tukipakettiohjelmaan".

Ja onhan siellä lisäksi se yksi saksalainenkin rahanmankujapankki!

Eli ts. miljardeja tullaan mankumaan ihan kohta tai muuten...Eurooppa vajoaa "uudelleen" entistä syvenpään ja ennennäkemättömään taantumaan! PÖÖÖ!

Yhyy, juuri kun kaikki oli niin peijoonan hyvin koko Euroopassa, niin nyt brexit aiheutti tämmösen onnettomuuden?!?

Toimituksen poiminnat