anttihalonen Ainainen yrittäjä, ei koskaan maalissa

Kuka valitsi rapajuopon EU:n presidentiksi?

  • Kuka valitsi rapajuopon EU:n presidentiksi?

Luulin aluksi, että somessa kiertävä video kaatokännisestä Junckerista läpsimässä valtiomiehiä on hyvin tehty vitsi/hoaxi, mutta eihei - tottahan se! Meidän kaikkien drunkkeri-junkkerihan se siellä päissänsä hämmentää. Vaikka Junckerin rapajuoppous on ollut julkinen salaisuus jo vuosia, niin silti mies vaan työnnetään isoon pestiin. Mitään tekemistä osaamisen kanssa asialla ei voi olla, vaan jostain muusta on kyse. Salaliittomyssyä ei voi olla asettelematta päähän ja mieleen hiipii ajatus euroopan bankstereista, jotka haluavat helposti hallittavan jees-jees -miehen ajamaan läpi pankkiireille suotuisia ratkaisuja (bailouts!).

"Otahan vielä yksi ja sitten nimi tuohon...".

Miten koko EU:ta voi ottaa vakavasti (ja ottaako se edes itse itseään enää vakavasti), jos sen presidentiksi valitaan rapajuoppo höpöukko, jonka annetaan huseerata promilleissa edustamassa? Katuojastakin saisi pätevämpää jengiä.

Viva EU!

PS. Mutta - tee työtäs laulellen; sinun verorahoistasi ne Junckerin kipeästi tarvitsemat viinat maksetaan!

Ps.Ps. Tuli vaan mieleen, että mihinkä kaikkeen Drunken-Junckerilla oikeesti on se nimenkirjoitusoikeus?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (31 kommenttia)

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Onhan siellä käpykaartilainen "Käteinen" tukena ja turvana veroparatiisirahoja kartuttamassa ja integraatiota sekä maksumaita lisäämässä. Sellainen on EU/EMU/EKP-tulos kuin on johtajatkin. Vai mitä?

Onkohan Juncker EU:n liittovaltion takuumiehiä?

Pekka Iiskonmaki

Tuo on vielä pientä.

Ahti Karjalainen on sentään ammattimies noissa hommissa. Tärkeät kokoukset nukuttiin ohi hotellihuoneessa. Hän oli selvästi presidenttiainesta, mutta ei valittu.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Eiköhän tuolla riitä kunnon viinaakin juotavaksi, ettei tarvitse Illodiinejä juoda.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Huono viinapää ei saa olla este korkeaan virkaan.

Minkä Juncker tuolle syntymäheikkoudelleen voi. Täällä ollaan niin helposti heti syyllistämässä.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Urkkikin kesti venäläisiä Kremlin pomoja paremmin "votkoo raetilla".

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Just, ja kaikilla oli niin hauskaa, ainakin naurunremakoista päätellen. Pönötyksestä ei ollut tietoakaan. Hauskin oli tuo kun hän pussasi jonkun kaverin kaljua...ja nauru senkun yleisössä koveni:)

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Urheilukin on pilannut monta hyvää ryyppymiestä! EU-komission puheenjohtajana Juncker saattaa valita liittovaltiovaiheessa suojatti-Kataisen - Suomen median onneksi- EU:n valtiovaraiministeriksi! Hänellähän on meriittejä Suomen sateenkaarihallituksen pätevänä pääministerinä! Vai mitä?

JUNCKER: "Eurooppa tarvitsee yhteisen EU/EMU:n valtiovarainministerin jakamaaan helikopterirahoja eurokansalaisille":

http://www.talouselama.fi/uutiset/juncker-eurooppa...

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Ryppyotsaisille suomalaisille moinen "inhimillinen" käytös lienee kaksinverroin ällistyttävämpää kuin keskieurooppalaisille. Luxembourg, josta Juncker on kotoisin, taitaa komeilla Euroopan alkoholitilaston kärjessä kun mitataan määriä henkeä kohden. Alkoholin nauttiminen ei siellä ole syntiä eikä kukaan sitä sellaiseksi miellä.

Vertaisin tuota käyttäytymistä lähinnä Jeltsiniin. Ylempänä kommenteissa tuotiin Karjalainen esiin, mutta hänelle olisi nimitys "rapajuoppo" sopinut paremmin.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Rapajuoppo kulkee yleensä kuset ja paskat housuissa.

Miten lienee Junckerin laita ?

Käyttäjän anttihalonen kuva
Antti Halonen

Juurikin päinvastoin; euroopassa kyllä vedetään viinaa, mutta julkihumalaa ei katsota hyvällä, toisin kuin Suomessa. Siis jos näin suomalaisena ällistelen, että euroopan "presidentti" hoitelee virkatilaisuuksiaan ympäripäissään, niin sitten ollaan oikeasti aika huonossa kunnossa.

Ja kuten tuossa kirjoitin, Junckerin persous viinalle on juurikin aiheuttanut jo vuosia närää euroopassa. Jos tällaisen pellehermannin annetaan huseerata tuollaisessa virassa, ei koko EU instituutio voi ottaa itseään kovin vakavasti.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Jos esiintyy liituraitapuvussa ja humala ilmentyy lähinnä voimakkaaana persoonallisuutena ilman, että henkilö laistaisi sen hetkistä tehtäväänsä tai varsinaisesti sitä mokaisi, niin kyllä sellainen menee Keski-Euroopassa paremmin läpi kuin Suomessa.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö Vastaus kommenttiin #11

#11. Onhan niitä liukkaita lakerikenkiä ollut muillakin arvohenkilöillä ja ristiaskeleitten ottajilla mm. Ruotsissa valtiovierailullaan.

Käyttäjän anttihalonen kuva
Antti Halonen Vastaus kommenttiin #11

Just. Täällä menee puurot ja vellit sekaisin. Se, että on pienessä hönössä jossain epävirallisuuksissa ei liity mitenkään siihen, että jatkuvalla syötöllä hoitelee nakit silmillä korkea-arvoisia edustustehtäviä, ts. duunejaan.

Pekka Iiskonmaki

#
Mannerheimin ruokaryypyt olivat 15 senttilitraa ja muut juomat päälle. Joka päivä. Silti ei ole moitittu hänen taitoaan esim. upseerina.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Viinahan on viisasten juoma. Olipa sitten tuuri-/duuri- tai mollijuoppo tai tapajuoppo tai whiskysieppo taikka ratti-, ruori-,suitsi- tai kaappijuoppokin.

Ilmeisesti he tarvitsevat niitä "neuvoa antavia". MUTTA tärkeintä on, ettei ota tikkuviinaa; siitä voi tulla tukkihumala liiallisen tipoteerauksen jälkeen ja konseptit ja askelmerkit menevät sekaisin.

Käyttäjän suvituuli952 kuva
Juha Lehtinen

Toistan, mitä kirjoitin EUn ongelmista näillä palstoilla jo valintaa tehtäessä.

Jos vastaus on valehteleva juoppo Juncker - mikä olikaan kysymys...

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

Meillähän oli presidenttinä 25-vuoden ajan mies joka ryyppäsi ja kävi vieraissa, eikä siitä pahemmin julkisuudessa huudeltu.

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Niin ja toinen pressa liukasteli muuten vain banaaniin silloin tällöin!

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö Vastaus kommenttiin #18

Tunsi lempinimen "sahtivaari".

Pekka Iiskonmaki Vastaus kommenttiin #15

#15
Toinen nobelisti ryyppäsi palkintonsa Tukholmalaisessa hotellissa.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Jos tarkoitat Maraa, niin hänellä ei todellakaan ole koskaan ollut minkäänlaista alkoholiongelmaa eikä kukaan vakavissaan ole sellaista edes väittänyt. Lakerikengissä liukastuminen kiillotetulla parketilla on ollut "aito" tapaus ja liittyi pitkälti hänen ylipainoonsa sekä lonkkavikaan, mikä aiheutti tietynlaisen ontumisen. Myöskään Kataisen kukkaruukkuruhje ei kielinyt mistään juoppoudesta.

Nämä esimerkit ovat juuri tyypillisiä suomalaisen yleisön herkkähipiäisyyden osoituksia alkoholista puhuttaessa.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen Vastaus kommenttiin #20

Nobelisti Sillanpää jäi palkinnonhakureissullaan Ruotsiin talvisodan ajaksi ja siellä kasvanut alkoholinkulutus ja suoranainen ryyppyputki olivat siinä mielessä miehekkään kunnioitettavat, että seuraavat vuodet pian Ruotsin reissun jälkeen kuluivatkin Sillanpäällä suljetulla osastolla Kammion sairaalassa Helsingissä.

P.S. Sillanpään PR-työtä Suomen hyväksi talvisodan aikana Ruotsissa on pelkästään kehuttu ja sen merkitys ja arvostus ovat jossain määrin jääneet silloisen rankan alkoholinkäytön varjoon.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Tuskimpa jaksoi kaikkia tuttujakaan hoidella.

Käyttäjän AnttiKarvola kuva
Antti Karvola

EU:n iloluontoinen päämieshän vain jatkaa erään toisen (entisen) liittovaltion kunniakkaita perinteitä, sielläkin valtionpäämiehinä toimi enimmäkseen vanhoja viinamäen miehiä joita ei kansa valinnut. Taisi kyseiseen liittovaltioon liittyä oleellisesti myös poliittiset komissaarit ja absurdi byrokratiakin.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Joillekin ilo ilman viinaa on teeskentelyä, ja juopolle humala on sinfoniaa ja autuaallista unohtamista ja taivaallista tunnelmaa, nirvanaa.

Jaakko Savolainen

Suomi "ajautui" viime sodassa sellaisen maan liittolaiseksi, jonka johtaja ei nauttinut viinan tippaa. Ei tuonut suurta onnea sekään.

Käyttäjän karikilpio kuva
Kari Kilpiö

Talouselämä-lehti: Junckerin alkoholinkäyttö on herättänyt kysymyksiä:

http://www.talouselama.fi/uutiset/eu-pomon-alkohol...

Toimituksen poiminnat