anttihalonen Ainainen yrittäjä, ei koskaan maalissa

Jospa Immonen on oikeassa?

Kilpaa kauhistelijoilla ja kivien heittelijöillä on häiritsevä yhteinen nimittäjä, joka on se, että varsinaiseen asiaan ei oteta mitään kantaa. Niin kipeältä kuin se tuntuukin, kysymys kuuluu; onko ns. monikulttuurisuus uhka? Voiko monikulttuurisuus toimia?

Suosittelen Yleville Hengille matkaa Malmöön, Lutoniin, lähi-itään tai ihan minne tahansa missä maahanmuuttajat (poislukien Aasialaiset) muodostavat merkitsevän osan asukkaista. Minusta on merkillistä, että lähi-idästä ja Afrikasta tulevat yhteiskunnan rakentajat onnistuvat kerta toisensa jälkeen muodostamaan väkivaltaisia gettoja ja rumentamaan rikolisuustilastoja. Aasialaiset eivät käytännössä koskaan. Onko kyse matalasta älykkyydestä yhdistettynä agressiiviseen uskontoon? Ehkä.

Aivan erityisen ongelmaryhmän muodostavat muslimit, joiden integroiminen on käytännössä mahdottomuus. Jos kerran suurin osa muslimeista (65%!) on sitä mieltä, että koraanin sana on asutun maan lakeja ylempänä (lähde), että kristittyjen kanssa "leikkiminen" tahraa muslimin, että vanhat primitiiviset ja väkivaltaiset paimentolaisuskomukset on jees, on lähtökohdat aika heikot. Pitäisikö muslimien maahantuloa rajoittaa? Ehkä.

Monikulturismi on täysin epäonnistunut Saksassa, Ranskassa, Ruotsissa, Englannissa...mutta Suomessa uskoa riittää! Tavallaan Suomen touhu on erityisen typerää, koska meillä on läntisistä valtioista lukuisia esimerkkejä homman toimimattomuudesta ja silti täällä hakataan päätä mäntyyn väen vängällä.

Siis ennen kuin otetaan ne kivet käteen, voisiko meille kantajunteille osoittaa toimiva väkisin rakennettu monikulttuurinen alue? Nyt en viittaa satojen vuosien saatossa luonnostaan syntyneisiin alueisiin, vaan ihan viime vuosikymmeninä yhteiskunnan tarmokaiden ponnistelujen johdosta syntynyttä aluetta.

* * *

Merkel, Sarkozy ja Cameron Immosen linjoilla. Sarkozy: "He told the French people: 'We have been too concerned about the identity of the person who was arriving and not enough about the identity of the country that was receiving him.'

Merkel: "Speaking to a meeting of young members of her Christian Democratic Union party, Merkel said the idea of people from different cultural backgrounds living happily "side by side" did not work.

She said the onus was on immigrants to do more to integrate into German society.

"This [multicultural] approach has failed, utterly failed," Merkel told the meeting in Potsdam, west of Berlin, yesterday."

http://www.theguardian.com/world/2010/oct/17/angela-merkel-german-multiculturalism-failed

Cameron: "He warned Muslim groups that if they fail to endorse women's rights or promote integration, they will lose all government funding. All immigrants to Britain must speak English and schools will be expected to teach the country's common culture."

Stacey Dooley, Luton: https://

CBN, Malmö: https://

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

18Suosittele

18 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (24 kommenttia)

Jouni Hölttä

Hämmästyttävää, että nämä ns. suvaitsevaiset paapoo erittäin taantumuksellista, väkivaltaista ja naisten tasa-arvoa polkevaa kulttuuri/uskontoa.

Käyttäjän anttihalonen kuva
Antti Halonen

Lukijan osuvaa palautetta:
"Kuinka Suomessa luullaan onnistuttavan monikulttuurisuudessa, kun meitä viisaammat kansat kuten britit, ranskalaiset ja sakut eivät ole onnistuneet siinä 400 vuodessa?

- Ahvenanmaalaiset eivät suvaitse suomalaisia eivätkä halua puhua tai oppia suomen kieltä.
- Rantaruotsalaiset eivät suvaitse suomen kielen opetusta omille lapsille omissa kouluissaan.
- 1946 Sodan jälkeen "outoa kieltä puhuvia" siirto Karjalaisia ei otettu millään ruotsinkielisille alueille.
- Amerikan alkuperäis asukkaat intiaanit on suljettu reservaatteihin levittämästä Tomahawk-kulttuuriaan.
- Jugoslavia oli Titon väkipakolla yhdistetty kokoelma riitaisia balkanilaisia kansoja.
- Suomalainen ravikansa ei ole 500 vuodessa omaksunut minkäänlaista työkulttuuria.
- Tynnyrisavolainen ei 40v. aikana integroidu Sevettijärven kantaväestöön.
- Virolainen ei tule toimeen venäläisen kanssa 4 sukupolven jälkeen.
- Ranskankieliset hakevat itsenäisyyttä ja autonomiaa Kanadassa
- Arabit ja juutalaiset ovat tapelleet jo yli 2000 vuotta.
- Shiiat tappelee sunnien kanssa kaikkialla lähi-idässä.
- Torinolainen ei tee kauppaa Sisilialaisen kanssa.
- Katalonia ja Baskimaa haluaa eroon Espanjasta.
- Belgian Flaami ei puhu Valloonille.
- Kypros on jaettu kahtia.
- Kokonaiset valtiot hajoavat kahtia esim. Etiopia ja Sudan

Youtubelta läytyy helposti David Cameronin ja Angela Merkelin lausunnot "We have utterly failed in multiculturalism"

Monikulttuurisuus toimii ainoastaan kukkahattusetien ja - tätien päässä ja niiden jotka hyötyvät sen ympärille kyhätyistä järjettömyyksistä ja vastaanotto ym. Muista busineksista"

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen

Kukahan tietämätön molopää sinulle on tuollaisia kirjoitellut? Noh, Googlellahan se selvisi: tämä on kiertänyt oman ajattelun copy-paste -korvikkeena kämy-universumia vuodesta 2012 saakka.

- Ahvenanmaan oloja säätelee itsehallintolaki ja sen taustana on Suomea ja Ruotsia sitova Kansainliiton ratkaisu Ahvenanmaan asemasta osana Suomea. Se on sopimuksen mukaan ruotsinkielinen alue. Yksittäisten ihmisten asenteet ovat sitten asia erikseen. Sielläkin on omat ääripatrioottinsa, kielitaidottomuuttaan häpeävät jne ja toisaalta monet opiskelevat Suomea vapaaehtoisesti koulussa. Tämä väite ei liity monikulttuurisuuden toimivuuteen mitenkään. Merenkulun ja kansainvälisen kaupan Ahvenanmaa on käytännössä ollut iät ja ajat monikulttuurisempi kuin Suomi.

- "Rantaruotsalaiset" ovat ruotsinkielisiä suomalaisia, kuten varmaan hyvin tiedät. Perusopetuksesa ja lukiossa Suomessa opiskellaan ainetta nimeltään toinen kotimainen kieli. Ruotsinkielisissä kouluissa se on tietenkin suomi ja käytännössä sitä opiskellaan enemmän kuin suomalaiset ruotsia - suomen opetus alkaa aiemmin. Eli tämä väite on aivan täyttä hevonpaskaa.

- Karjalaista siirtoväestöä on kyllä asutettu runsaasti myös kaksi- tai ruotsinkielisiin pitäjiin ja kaupunkeihin (kuten Borgå, Kyrkslätt, Esbo, Helsingfors, Helsinge), mutta oli myös käytössä järjestely, jossa maanluovutuksen vaihtoehtona oli rahallinen maksu. Pidettiin aivan asiallisena, että pienen paikkakunnan kielellisiä oloja ei ruvettu evakkoväestöllä liikaa muuttamaan - epäilemättä molempien kieliryhmien etu. Se, että tästäkin löytyy vanhoista sanomalehdistä kiivailua molemmilla kotimaisilla ei muuta tosiasioita.

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström

Et siis kykene ottamaan kantaa perimmäiseen kysymykseen?

Sen verran valaisen sinua täältä ruotsinkieliseltä rannikolta, että vasta tänä vuonna, monien vuosien taistelujen jälkeen saimme kielikylvyn myös kaikille suomea oppimaan haluaville ruotsinkielisille lapsille. Suomenkielisille luokka perustetaan vaikka lapsimäärä alittaisi valtuustonkin päättämän vähimmäismäärän. Ruotsinkielisille ei, vaikka hakijamäärä per luokkaa kohden ihan sama!

Lukiomme oppilaat pääsivät homekoulustaan ruotsinkielisen lukion tiloihin ja tietenkin hirveän väännön ja julkisuuden jälkeen, mutta vain väliaikaisesti. Uutta koulurakennusta kun ei suomenkielisille haluta rakentaa, liian kallista. Mutta auta armias jos se toinen väestö jotain haluaa, taatusti saa. Ei tarvi kun tulla katsomaan ja ihmettelemään! Joten, se mikä ei evakoissa mielestäsi pitänyt paikkaansa, pitää tämän päivän vähemmistölle eli suomenkielisille taatusti!

Kaikki keskiasteen suomenkielinen koulutus on myös lakkautettu kokonaan Pietarsaaresta vaikka meitä kuitenkin on 37% väestöstä. Epäreilua kun ruotsinkielinen saa aamulla nukkua, suomenkielinen istuu jo bussissa matkalla Vaasaan tai Kokkolaan!

Käyttäjän BodilRosengren kuva
Bodil Rosengren

Puhut siitä että monikulttuurisuus on joku asia jonka pitäisi "toimia". Monikulttuurisuus on vain vallitseva tilanne, että meillä on monenlaisia kulttuureja. Ruotsi porskuttaa oikein hyvin vaikka sinne on muuttanut moninverran enemmän pakolaistaustaisia kuin Suomeen. Merkel puhui paremman integraation puolesta ja siitä varmaan kaikki ollaan samaa mieltä.

Oletko itse käynyt Malmössä tai Lutonissa? Lähi-itä on osa Aasiaa. Eurooppa on ollut kautta aikojen hyvin sotaisa alue ja näin ollen turha hurskastella tyyliin että siellä lähi-idässä on niin levotonta.

Käyttäjän anttihalonen kuva
Antti Halonen

"Puhut siitä että monikulttuurisuus on joku asia jonka pitäisi "toimia". Monikulttuurisuus on vain vallitseva tilanne, että meillä on monenlaisia kulttuureja."

Vallitseva tilanne? Paikallinen sotatila on se, mitä maahanmuutosta näyttää seuraavan.

"Ruotsi porskuttaa oikein hyvin vaikka sinne on muuttanut moninverran enemmän pakolaistaustaisia kuin Suomeen."

Ruotsin talous porskuttaa toistaiseksi siitä huolimatta, että sinne vyöryy kontroloimattomat määrät maahanmuuttajia sosiaalihuoltoa ja virkavaltaa kuormittamaan, kiitos yritteliäiden kantaruotsalaisten. Ne alueet minne maahanmuuttajia on asutettu, ovat kaaostilassa.

"Merkel puhui paremman integraation puolesta ja siitä varmaan kaikki ollaan samaa mieltä."

Merkel ei puhunut paremman integraation puolesta, vaan siitä, että integroiminen ei ylipäätänsä onnistu ja että maahantulijoiden pitäisi *itse* integroitua paikalliseen Saksalaiseen kulttuuriin.

"Oletko itse käynyt Malmössä tai Lutonissa? Lähi-itä on osa Aasiaa."

En minä sinne vapaaehtoisesti lähde altistumaan satunnaiselle väkivallalle.

"Eurooppa on ollut kautta aikojen hyvin sotaisa alue ja näin ollen turha hurskastella tyyliin että siellä lähi-idässä on niin levotonta."

Eurooppaan on sodittu ajan saatossa tietyt rajat, mutta en nyt näe mitä tällä haet.

En valitettavasti alkuunkaan pysty seuraamaan järjenjuoksuasi.

Käyttäjän BodilRosengren kuva
Bodil Rosengren

On luotu sellaisia uhkakuvia että Ruotsin tilanne olisi katastrofin partaalla. Jos katsoo rikostilastoja ja muita tilastoja käy ilmi että Ruotsin tilanne oikeon hyvä.

Jos luet sen Merkelin haastattelun niin huomaat mistä on kyse. Merkel vaatii parempaa kotoutumista, maahanmuuttajien pitäisi oppia Saksan kielen jne. Hän myös toteaa että Saksa tarvitsee maahanmuuttajia. Saksa kantaa edelleen vastuuta myös maailman pakolaisista.

Ehkä sinun kannattaisi lähteä matkustelemaan että näkisit sen oikean todllisuuden.

Oletko muuten sitä mieltä että Kanada ja USA on epäonnistuneita yhteiskuntia?

Käyttäjän anttihalonen kuva
Antti Halonen Vastaus kommenttiin #6

"On luotu sellaisia uhkakuvia että Ruotsin tilanne olisi katastrofin partaalla. Jos katsoo rikostilastoja ja muita tilastoja käy ilmi että Ruotsin tilanne oikeon hyvä."

Ruotsin tilanne ei ole hyvää nähnytkään, onhan Ruotsi mm. maailman raiskaustilastoissa kakkosena: http://www.gatestoneinstitute.org/5195/sweden-rape

"Oletko muuten sitä mieltä että Kanada ja USA on epäonnistuneita yhteiskuntia?"

Kanada ja USA eivät harjoita sellaista maahanmuuttopolitiikka mitä eurooppa, joten vähän hankala vertailla asiaa. Nähdäkseni kokonaisuutena varsinkin Kanada on onnistunut erinomaisesti maahanmuutossa, kuten myös USA, lukuunottamatta etelän rajaongelmaa. On tosin huomioitava, että etelästä vyöryvät mexikaanit tulevat töihin eivätkä sosiaalipummeiksi.

Käyttäjän LauriKorhonen kuva
Lauri Korhonen Vastaus kommenttiin #6

Tilanne ruotsissa on varsin auvoinen. Vai miksi voi kutsua tilannetta, jossa malmössä ollut kolmisen kymmentä räjähdystä viimeisen vuoden sisään. Käsikranaatti-iskuja on viime aikoina tapahtunut useampia kuukaudessa. Ammuskeluita, jne jne.

Kyllä minun muistikuvissani ruotsissa on aina rähähdelleet kranaatit ja käyty ammuskeluita.

Käyttäjän BodilRosengren kuva
Bodil Rosengren Vastaus kommenttiin #11

Malmössä (ja Ruotsissa ylipäänsä) on enemmän järjestäytynyttä rikollisuutta kuin täällä (missä lähinnä jotkut persupolitiikot hengailee heidän kanssaan). Siitä huolimatta Suomessa tehdään lähes kaksi kertaa enemmän henkirikoksia. Ammuskelu on suorastaan kansanhupi (Jokela, Kauhajoki, Hyvinkää).

Käyttäjän janilaaksonen kuva
Jani Laaksonen Vastaus kommenttiin #6

Ruotsin tilanne on niin mainio, että sisäministeri Anders Ygeman ja Malmön kaupunginhallituksen puheenjohtaja Katrin Stjernfeldt Jammeh ovat juuri pitäneet kriisikokouksen Malmön maahanmuuttaja-alueiden pahenevasta tilanteesta.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

"En minä sinne vapaaehtoisesti lähde altistumaan satunnaiselle väkivallalle."

Hyvä näin. Antaa Immosen taistella kansansa puolesta, tuskin hän mitään kuitenkaan saa aikaan.

Käyttäjän SuneKristerSahlstedt kuva
Sune Sahlstedt

Viimeisen vuorokauden aikana Ruotsi on taas saanut kokea monikulttuurin seuraukset: 7-vuotias tyttö murhattu, kranaatti räjähtänyt jne. Ruotsin sisäministeri Ygeman myöntää, että tilanne (Malmössä) alkaa olla kestämätön ja homma (eli monikulttuuri) on lähtenyt lapasesta. Miksi Immosen kannanotto herättää noin vahvoja tunteita vaikka tapahtumat meidän länsinaapurissa osoittavat, että Immonen on aivan oikeassa?

Käyttäjän SariKarlstrm kuva
Sari Karlström

#14
Ei ihme, että puolustelet monikulttuurisuutta tai oikeammin sanottuna pakolaisuutta. Olethan sen puolueen jäsen ja ehdollakin ollut joka suurimman hyödyn maahanmuuttobisneksestä taskuunsa rääpii =D

Cenita Sajaniemi

Sen minkä Immonen nyt sanoi, on toisteltu hieman samoin sanakääntein jo vuosikymmeniä.
Somaliopiskelijoiden tullessa Venäjältä pakolaisiksi Suomeen, kyllä siinä moni jäi ihmettelemään sitä, mistä nyt tulee.

Stubb on taas twiitannut multikultin puolesta, mutta hän ei asukaan samassa kerrostalossa somalien kanssa, eikä hänen tarvitse pelätä omasta tai lasten puolesta, että kohta taas on talossa tulipalo, kun somalit pistävät halkoja sähköuuniin... ja sitten palamaan.
Stubb ei myöskään ole asunut alueella tai talossa, jossa albaanit, jotka eivät osaneet/halunneet käyttää sisävessaa, käyttivät kuitenkin hissiä käymälänä ... ja lasten tarpeet heitettiin potasta pihalle.
Stubb ei taida asua sellaisessa naapurustossa, jossa saisi pelätä oman ainoan omaisuuden, asunnon, arvon alenemista.... sadoista syistä.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Mä asun hyvin monikulttuurisessa naapurustossa. Mitens kun täällä ei ole kukaan ulkomaalainen aiheuttanut tuollaisia kuvatunlaisia ongelmia? Viimeksi rappuun kusi ihka oikea suomiherra viinaspäissään. Kännispäiset umpisuomalaiset tekevät täällä vaikka mitä. Ulkomaalaiset asuvat erittäin siivosti.

Käyttäjän JyrkiSavikuja kuva
Jyrki Savikuja

Tämmöiset uutiset eivät ole omiaan liennyttämään aihepiiriin kuuluvaa keskustelua?

http://yle.fi/uutiset/kasikranaatti_vaurioitti_kym...

"Malmössa räjähti sunnuntain vastaisena yönä neljäs käsikranaatti tällä viikolla. Kyseessä on kymmenes kranaatti-isku kesän aikana."

Pekka J. Mäkinen

Ruotsissa tulee vielä ajat pahenemaan entisestään. On vain ajan kysymys milloin siellä kuolee kerralla kymmeniä ellei toista sataa sivullista isompien pommien takia. En ymmärrä ollenkaan Rodilin vähättelyä. Kohta me saamme ottaa ruotsalaista alkuperäisväestöä meille pakolaisina. Ja mitään suurmoskeijaa ei missään nimessä tulee rakentaa Helsinkiin. Siitä tulee terroristien synnytyslaitos

Käyttäjän KaarloKunnari kuva
Kaarlo Kunnari

Yksinkertainen vanhan kansan viisaus on: Maassa maan tavalla tai maasta pois. Sen mukaan kun elää, niin ei tule ongelmia puolin eikä toisin. Ihmettelen sitä vimmaa millä jotkut suomalaiset ajavat meidän elintapojemme muuttamista samanlaiseksi kuin maahanmuuttajilla on ollut paikassa josta he ovat paenneet. Tulee mieleen että painajaiset halutaan tännekkin, vaikka ne turvaa hakeneet tänne saapuneet ovat niitä paenneetkin. Mikä järki siinä on rohkenen kysyä?

Käyttäjän SamiKoskinen1 kuva
Sami Koskinen

Jos Breivikiläiset kranaatteja räjäyttelee, ni mamujen vika?...

Käyttäjän zzz333 kuva
kaija kelhu

Antti:"Minusta on merkillistä, että lähi-idästä ja Afrikasta tulevat yhteiskunnan rakentajat onnistuvat kerta toisensa jälkeen muodostamaan väkivaltaisia gettoja ja rumentamaan rikolisuustilastoja. Aasialaiset eivät käytännössä koskaan. Onko kyse matalasta älykkyydestä yhdistettynä agressiiviseen uskontoon? Ehkä."

Olen lukenut, että näiden ennen niin menestyneiden arabikulttuurien jälkeläiset ovat "pilanneet" geenejään naittamalla tyttäriään ristiin sedille ja serkuilleen. Heidän kulttuurilleen olisi eduksi antaa tyttärien itse päättää aviopuolisoistaan. Toinen kuulemma merkittävä tekijä älylliseen tason laskuun on liian nuorten tyttöjen raskaudet, kun jo 12-vuotiaana heidät voidaan pakkonaittaa. Lapset synnyttävät lapsia, vaikka heidän kehittymättömät ruumiinsa eivät sitä vielä sallisi. Pakistanilaisen kätilön mukaan syntyy paljon vammaisia ja vajaaälyisiä lapsia, joista kaikki osapuolet kärsivät, myös lapsiäidit.

Englantilaisessa dokumentissa kerrottiin Lontoossa syntyneestä ja koulua siellä 15-vuotiaaksi käyneestä tytöstä, joka lähetettiin vanhempien kotimaahan vanhalle sukulaiselle vaimoksi vastoin tahtoaan. Tyttö aneli vanhemmiltaan mahdollisuutta palata väkivaltaisesta suhteesta kotiin, kertoi ohjelmassa tytön oma sisar. Se ei sopinut perheen kunnialle ja tämä tyttö-ressu teki itsemurhan, joten perheen maine taas pelastui. Perinteet ja "kunnia" menevät kaiken muun edelle.

Kysyä sopiikin, että miksi me länsimaalaiset emme auta näitä onnettomia naisia, joita kohdellaan kuin esineitä vailla kaikkia inhimillisiä tunteita. Kuolleen tytön sisar kertoikin, ettei kukaan tytön koulussa, ei opettajat, eikä rehtori uskaltaneet häntä auttaa, koska siitä olisi syntynyt niin suuri kohu ja koulua olisi syytetty rasismista. Siis hekin Englannissa vielä pelkäävät syytöksiä rasismista? Uskomatonta, raukkamaista.

Tietysti tämäkin on yksi yksittäistapaus, mutta antaa kuvan voimakkaasta sitoutumisesta vanhaan kulttuuriinsa, joka ei tunne pienintäkään sääliä naisten yksilönvapautta, eikä itsemääräämisoikeutta kohtaan.

Käyttäjän AnttiKukkonen kuva
Antti Kukkonen

Siitä, että Koraani on lain yläpuolella ei millään tavalla sinänsä implikoidu, että lakia saa rikkoa. Minun mielestäni Hegelin filosofia on Suomen lain yläpuolella ollen huomattavasti korkeatasoisempaa kamaa, mutta tästä ei seuraa, että haluaisin lähteä raiskaamaan mamu-naisia tai että pitäisin sitä oikeutettuna. Enemmän minua ihmetyttää, miten 1/3 voi olla sitä mieltä, että laki on Koraanin yläpuolella. Kuulostaa kahjolta positiolta. Miten voi olla uskovainen ja sijoittaa rangaistuskokoelman oman uskontonsa perusteoksen yläpuolelle?

Jälleen kerran aihe, jossa vaaditaan lähdekritiikkiä ja tulkinnan kykyä hölmön mässäilyn sijaan. Tämä tarkoittaa esim. seuraavaa: on kysyttävä, mitä se TARKOITTAA, että Koraani on lain yläpuolella. Skribentisti ei ota tähän kantaa, sillä hän kuvittelee tietävänsä asian. Näin hölmöjä me ihmiset olemme.

Asiaa voisi tutkia esim. seuraavasti. Voimme tiedustella, kuinka monen sellaisen muslimin mielestä, jonka mukaan Koraani on lain yläpuolella, myös Raamattu ja Bhagavad Gita ja moni muu uskonnon perusteos on lain yläpuolella. Karkeasti arvioisin, että aika monen. Näin ollen Koraanin sijoittaminen lain yläpuolelle voi tarkoittaa kovin monta asiaa, vaikka sitä on vihan sumentamassa mielessä ehkä vaikea havaita.

Juha Mikkola

Halonen puhuu täyttä asiaa! Kaikki te, jotka elätte valheessa, vastatkaa tähän! Kertokaa yksikin onnistuminen islamin ja länsimaisen kulttuurin rinnakkaiselosta? Yksittäisistä ihmisistä ei ongelmia aiheudu, ongelma syntyy isossa kuvassa. Puheet Ruotsista onnistujana on täyttä paskapuhetta. Minulla on sukulaisia Ruotsissa jo 70- luvulta ja väitteenne auvoisesta yhteiselosta on tietämättömien jorinoita, Ghettoutuminen oli ongelma jo 80-luvulla. Tänä päivänä poliisillakaan ei ole enää asiaa ihan joka paikkaan, joten kyse on aika vakavista asioista ja tämän tosi asian väheksyminen pelottaa. Sitä te suvakit harrastatte, lietsotte pelkoa! Eikä mielipiteissänne ole mitään vikaa? Annan vielä bisneshenkisille ilmaisen vinkin, tämäkin on ruotsista ja ihan totta! Osta käytöstä poistettu kyläkoulu, halvimmillaan eurolla, kunnosta vastaanottokeskukseksi, vieläpä kunnan/ valtion tuella ja sitten vaan asiakkaat sisään, laskutus kunnalta 100-300€ vuorokausi/asukki, palvelutaso sopimuksen mukaan joka määrää hinnan. Nyt kannattaa takoa kun rauta on kuumaa, mahdollisuus erittäin nopeisiin voittoihin. Asukkaiden riittävyyden takaamiseksi tulee tietenkin luoda toimivat suhteet ihmis salakuljettajiin, joiden toimesta IHMISKAUPPA toimii joustavasti ja luotettavasti. Ruotsissa on jo lukemattomia pakolaismiljonäärejä! Tätä en haluaisi nähdä täällä, mutta valitettavasti näin tulee tapahtumaan. Kiitos siitä kuuluu teille kaikille todellisuudelta silmänsä sulkeneille. Sinänsä hyvää tarkoittavilla toimillanne ei kriisiä ratkaista vaan päinvastoin, valitettavasti!

Toimituksen poiminnat