anttihalonen Ainainen yrittäjä, ei koskaan maalissa

Persujen aika harkita uutta puheenjohtajaa?

Missä Soini, siellä raflaava hirtehissutkaus ja takinkääntö. Soini oli persuille loistava myyntimies ja siinä roolissaan teki hienoa työtä, mutta tekijämieheksi hänestä ei valitettavasti ole. Takki on lennellyt ympäri siihen tahtiin, että persujen kannatus tulee kärsimään tällä menolla raskaasti ensi vaaleja lähestättyessä. Taannoinen Kreikka-trilleri paljasti, että Timolla on ihan muut asiat mielessä, kuin puolueen ydinlinjoista kiinni pitäminen. Veikkaan, että hän tähyää jo pulleapalkkaista liksaa "vihollisleiristä" Brysselissä.

Toinen koominen "avaus" persujen hallituskaudella: otetaan tuplamäärä turvapaikanhakijoita vastaan, kaadetaan lisää rahaa maahantulijoiden käsittelyyn ja "pika-avataan" viisi uutta vastaanottokeskusta, että saadaan pyrkijät majoitettua. Maahanmuuttokysymys on suurelta osin persujen menestyksen takana, mutta Timo pesee asian suhteen jatkuvasti käsiään hovikelpoisuutta tavoitellen. Tilanteen tulehtuessa voi olla, että Timo ei ainostaan jätä uppoavaa laivaa, vaan myös upottaa sen laivan, hamuillessaan Brysselinsalkkua.

Ylevillä Hengillä on oikeisto ja vihreät populoituna ja persut on ainut puolue (aihio), joka voisi ajaa suomalaisten asiaa ja toivonkin, että joku ryhtimiehistä kuten Halla-aho, Jussi Niinistö tai hyviä ulostuloja tehnyt Olli Immonen ottaisi soihdun kantaakseen ja nostaisi meidän suomalaisten asiaa ajavan puolueen seuraavalle tasolle. 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (26 kommenttia)

Käyttäjän BodilRosengren kuva
Bodil Rosengren

Ihan höpöpuhetta että maahanmuuttajien määrä olisi tuplaantunut. Ainoastaan turvapaikkahakijoiden määrä on lisääntynyt mutta hyvin harva maahanmuuttaja tulee turvapaikkamenettelyn kautta.

Käyttäjän anttihalonen kuva
Antti Halonen

Joo, tuossa sattui vahinko. Pointti oli se, että tuplamäärä pyrkyreitä otetaan vastaan ja tähän kipataan lisää resursseja.

Käyttäjän ilarikiema kuva
Ilari Kiema

Ylevät Henget viitannee Hegelin Kaunosieluihin, jotka seurustelevat vaan samanmielisten kanssa mutta eivät oikeasti kohtaa muita. Sellaisiahan ne Vihreät ja suomalainen mediaväki paljolti vaan ei kokonaan ovat.

Timo Soini on lyhyen ministeriuransa aikana osoittanut tiettyä valtiomiesmaisuutta sekä ETYJ-jupakassa että tässä Kreikan tukipaketissa, vaikka perusteet ovat väärät. Jos sama ryhdikkyys jatkuu Fennovoima-asiassa ( jonka Soini tosin itse aiheutti asettumalla kannattamaan tätä projektia edellisessä äänestyksessä),sitten täytyy viimeistään antaa tunnustusta vaikka ei Persuja äänestäkään.

Käyttäjän anttihalonen kuva
Antti Halonen

Soini luistelee Fennovoima-asiassa tapansa mukaan.

Käyttäjän artolehkamo kuva
Arto Lehkamo

Soini teki ensimmäisen päätöksen ministerinä ja heti alkoi lapioida rahaa Kreikalle. Viimeiset viisi vuotta hän on ankarasti sitä vastustanut. Soini ei valitettavasti ollut sanojensa mittainen mies.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Eikä kukaan muukaan, joka taistelee joko tuulimyllyjä tai tosiasioita vastaan. Siperia opettaa - aina.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Alkoi lapioida rahaa :)

Se on ihmeellistä kun ei käsityskyky riitä tajuamaa realiteetteja. Sinne EVM:ään on pääomitettu se raha jo v.2012, eikä sitä saa sieltä pois.

Ei oo penaalin terävin kynä tuotakaan kommenttia kirjoittanut, mutta ei voi mitään, lapioidaan vaan rahaa.

Käyttäjän anttihalonen kuva
Antti Halonen

Suomi on sitoutunut pääomittamaan EVM:ää n. 12Mre. Tästä summasta ei ole muistaakseni maksettu sisään vasta kuin n.1Mrde. Kyllä tuon EVM-sopimuksen olisi voinut aivan hyvin riitauttaa, koska onhan osoitettavissa, että Kreikka on epäluotettava osapuoli eikä meillä voi olla mitään velvoitetta rahoittaa korruptiota. Myöskin koko EVM:n lainmukaisuus on kyseenalainen.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Euroopan_vakausmekan...

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Just joo ja oikeutta EU:ta vastaan, Hohhoijaa, tää on taas tätä, usko rohkeesti unelmiis, ja Soinin vaihto johonkin pikkasen pihalla olevaan Immoseenko auttais, no päivän parhaat naurut sain.

Käyttäjän anttihalonen kuva
Antti Halonen Vastaus kommenttiin #10

Meinaat, että ei kannata edes yrittää, antaa mennä vaan? Hieno asenne.

Käyttäjän susijumala kuva
Henri Alakylä

Kreikan asioita kohtuullisen tarkkaan seuraavana tahtoisin kysyä, että milloinka se päätös kolmannesta lainaohjelmasta oikein tehtiin?

Yleisradion tietojen mukaan neuvottelut ko. ohjelmasta eivät ole vielä alkaneetkaan:

http://yle.fi/uutiset/kreikan_lainaneuvottelujen_a...

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Koko blogimerkinnän voisi laittaa sarkasmimappiin, mutta kirjoittaja on ilmeisen tosissaan.

No, ei siinä mitään, Olli Immonen sopisi hyvin persujen puheenjohtajaksi. Siitä vaan!

Käyttäjän susijumala kuva
Henri Alakylä

Rannaltahuutelijoiden mappiin. Meillä puheenjohtaja valitaan puoluekokouksessa, johon voivat ottaa osaa puolueen jäsenet. Jos olet Immosen kannalla niin tulet varmaan ehdottamaan / kannattamaan häntä asettumaan ehdolle.

Vai olikohan kommenttisikaan niitä ilmeisen tosissaan tehtyjä?

Marko Parkkola

Päin sitä kuuluisaa Helvettiä tässä mennään. Soini the Huttin voi toki vaihtaa, mutta ei EU imperiumia sillä kukisteta. Vasta sitten kun Merkelin kylmä saapas jauhaa meitä kuin nyt kreikkalaisia, tulevat suuret massat näkemään totuuden. Ja silloin se on liian myöhäistä. Merkel tulee viemään loppuun sen, minkä Hitler aloitti.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Tekee mieli selvennyksen vuoksi kysyä kannatatko siis "rahojen lapioimista" Kreikkaan vai Merkelin tiukkaa linjaa velkojen takaisin maksamiseksi?

Marko Parkkola

Mietipä sitä pienessä mielessäsi.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #16

Johan kysymällä toin julki, että sitä mietin, mutta vastaus on sinun annettava.

Käyttäjän susijumala kuva
Henri Alakylä

Merkelin linja on ollut kieltämättä tiukka, sitä ei käy kiistäminen. Mutta sitten meni jo fantasioiden puolelle, sillä tämän tiukan linjan vuoksihan Kreikan maksukyky on romuttunut kutakuinkin täydellisesti.

Vain uutta rahaa lainaamalla saadaaan niitä velkoja "takaisin maksetuksi". Sanoisin tätä peitonjatkamiseksi, mutta ehkä nämä tosiasiat aikanaan valkenee yhdelle jos toisellekin.

Marko Parkkola Vastaus kommenttiin #28

Mietinkin ohjaanko Kuikan lukemaan sinun blogiasi, mutta tuntien Kuikan eurofantsuttelun ja muut lähes F-luokkaa hipovat mielipiteet ja asenteet, päätin olla vastaamatta mitään fiksua.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Persujen tärkein tehtävä on nopeasti etsiä uusi Suomen ulkopuolinen syyllinen suomalaisten sisäisiin ongelmiin. Kreikka on uuden lainan lapioinnin jälkeen käytetty kortti persupopulismin saralla. Puoluehan on pelkkä vitsi, joten Immonen tai Halla-aho puheenjohtajana aikaansaisivat lopullisen kliimaksin, joka naurattaa kaikkia.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Kyllä sullakin olis joskus peiliinkatsomisen paikka, Persuissa on pölhöjä, mutta Vihreiden politiikka on vielä uskomattomampaa, viime hallituskauden kivihiilen polton lisäys ym.

Vieläkään ei ole Börje vastannut Suomen energiatoimivuuteen vs. Fennovoima

Haukkua osaat, mutta ratkaisuja ei tule, voisi sanoa näin kiltisti populistiksi :)

Käyttäjän opwallin kuva
Olli-Pekka Wallin

Soinin aika alkaa lopussa pian kuitenkin. Ehkä kuitenkin tämän hallituskauden ajan häntä tarvitaan mutta 20 vuotta saman puoleen johdossa kuluttaa varmaan loppuun miehen kuin miehen.

Aika on täysi mutta kysymys kuuluu kenet Soinin pystyy nostamaan manttelinperijäksi ?

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Maisteri Soini kirjoitti gradunsa poliittisesta populismista ja on hyvin pystynyt käytännössä osoittamaan tietämyksensä syvyyden kyseisestä asiasta.

Soinia ei siis voi korvata kukaan, koska persut on puhtaasti Soinin oma tuote ja hän on ollut tuotantolaitoksen "toimitusjohtajana" sekä "markkinointipäällikönä" koko sen ajan, kun kyseinen yritys on ollut pystyssä.

Persut tuhoutuvat Soinin poisjäämisen myötä saman tien.

Käyttäjän opwallin kuva
Olli-Pekka Wallin

No se jää nähtäväksi, itse en tähän usko. Korkeintaan poliitiikan linja muuttuu.

Käyttäjän jarmokanerva kuva
Jarmo Kanerva

Suomi on sitoutunut ottamaan 750 pakolaista vuodessa. Ymmärtääkseni nämä noin 800 kahdessa vuodessa otettavaa menee kiintiöön. Eli ei ole tuplattu määrä tai lisätty. Kok ja Kesk haluaisi ottaa enemmänkin. Näin olen antanut itselleni kertoa.

EU:ssa ei ole lopullistä päätöstä asiasta ja asia on työn alla vasta. Moni maa vastusta. Ongelmana on se, että etelä-Euroopan maat laittavat vahingon kiertämään , eikä rekisteröi laittomia maahanmuuttajia, jotka haetaan mereltä ja muualta EU:iin. Rajavuotoa ollaan sulkemassa koko ajan.

Toimituksen poiminnat