anttihalonen Ainainen yrittäjä, ei koskaan maalissa

Ei se maahanmuutto, vaan maastamuutto

  • Ei se maahanmuutto, vaan maastamuutto

Suomalaiset ovat aina olleet huonoja nousemaan barrikadeille, se vaihe tavallaan ohitetaan ja tietyn pisteen jälkeen ryhdytään suoraan muuttohommiin. Ja näinpä pitkästä aikaa iloisia uutisia kertoo meille YLE: Suomalaisten maastamuutto on lähestymässä 70-luvun massamuuttoa! Koulutetut nuoret jättävät lottovoittajien paratiisin taakseen ja maahan sisään otetaan kouluttamatonta afrikkalaista ainesta kompensoimaan.

Verot tapissa, palveluita ja tukia ajetaan alas ja mansikkana kakun päällä, Suomi on vaihteeksi tienaamassa laivaamalla miljardeja Kreikan läpi europankeille ja tuplaamalla mamu-kiintiön. Onkin korkea aika, että nettoveronmaksaja nostaa kulmakarvoja ja kysäisee, notta mihinkäs ne veroeurot oikein pyöriikään? Näköjään valkoinen, lihaa syövä, veroja maksava keskiluokkainen on nyt aikansa tätä maailmaa syleilevää rumbaa ihmetellyt ja tehnyt johtopäätöksensä. Hienoa! Elämä on kummallisempaa siellä sivistyneessä lännessä.

Syy miksi tämä maastalähtö on positiivinen asia on se, että se kiihdyttää Suomen romahdusta. On tullut kristallin kirkkaaksi, että demokratian keinoin ei korjausta saada aikaan, joten on aika äänestää jaloilla. Katsotaan sitten savuavien raunioiden äärellä, josko oltaisi valmiita ottamaan se järki kätöseen. Nykyiset arkadianmäen paskageneraattori-broilerit pitää korvata suoraselkäisillä järki-ihmisillä, mutta valitettavasti tämä vie aikaa ja vaatii sukupolvenvaihdoksen. Sitä ennen sulle-mulle suhmuroijat kerkeävät tehdä vielä tuhojaan ja laskea työssäkäyvän elintasoa monta astetta ja niinpä valppaiden ja yritteliäiden kannattaa seurata laivan uppoamista läntisestä sivistysvaltiosta käsin. Tokihan tänne jää Yleviä Henkiä ja tyhmyydessään sitkoisia riistettäväksi aina sen verran, että uppoaminen tapahtuu tarpeettoman hitaasti ja saattaakin olla, että länteen siirtyneet kerkeävät juurtua palmujen alle sen verran syvälle, että paluu räntäiseen ja rämeiseen onnelaan jääkin tapahtumatta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat